Halaman

Ahad, 15 Mei 2011

Stretford End Flags



Perang saraf mahupun psikologi menjadi amalan turun temurun jiran sesama jiran ini. Mahupun bermula dengan perkataan "Manchester" yang sama dihadapan tetapi perkataan belakang antara "United" dan "City" menjadi musuh seteru utama.


"The famous City Ticker banner which counts how many years Manchester City have gone without winning a trophy. The banner has inbuilt numbers rotates several times a year to give a rotating effect, changing fully on the 28th Feb each year. As of the 28th feb 2011 the banner is currently on 35 years."

Okey dah menang!. Kelmarin Stretford End Flags tanak alihkan sebab dah tahu The Citizens mahu KALAH katanya. TAPI? keh3x.

So, turun KAN benda alah tu di Old Trafford.


Nampak? dah masokKAN GOL tu dan MENANG! Janji MENANG. Berapa kali tak payah kira okey?

Seronok bukan menganjing itu? Tapi bukan selama-lamanya. :)

Sekian.

4 ulasan:

nub berkata...

haha. mu x leh terima.. ingat depa jaa menang piala...

tunggu CL tengok brapa nak kena nanti...

GamUHU berkata...

nub: keh3x. tengok jerk. :)

HEROICzero berkata...

kau silap, kawan.

lebih menganjing lagi, bila season depan, MU akan buat banner baru, bermula dengan 0-1 year(s) without winning any trophies.

dan kiraan akan bermula balik.

hahahahahahhaha.


menganjing itu indah.....



United ! United !

GamUHU berkata...

keh3x. Buat selagi mampu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...