Halaman

Selasa, 3 Mei 2011

200 sudah!

Wow! oihhhh aku dah ada 200 follower. Perghhh! memang tak caya arh! Mak oi! tak sangka dowh nak dapat follower seramai nih. 

Anyway, dah ada follower ke 200 tu aku tak kan benti buat entry ok? Kalau ampa nak tau sapadia yang bertuah jadi aku punya follower ke 200 tuh.

Ni dia thanks to foreverlove sebab jadi aku punya follower yang ke200. Blogger nih kira senior aku larh sebab dia start berblog nih dari April 2009 sampai la sekarang. Mula-mula entry dia tajok perjuanganku sudah hampir ke akhir jalan dan yang terbaru terlalu gembira semalam.. kan dah demam. Kalau korang nak pi blog dia, nih haa klik sini and kalo tak silap jugak dia tak sihat lani. 

To foreverlove:
*jangan lupa makan ubat bagi cepat sembuh
*sori entry nih taktau nak tulih apa dah, maklumlah blogger newbie.
*Selalu la singgah mai blog GamUHU

*Salam perkenalan. :)

Sekian.

7 ulasan:

forever love berkata...

hihii.. terima kasih ye.. hihi.. insyaAllah saya rajin ke blog awk..

GamUHU berkata...

forever lov: sama-sama. :)

storyfromme berkata...

congrats :)

sitinurfaeezah berkata...

tahniah..
kalo follower 198 xleh ke??haha
nk jgk :)

GamUHU berkata...

storyfromme: tq :D

sitinurfaeezah: thanks! HAHA! nak jugak erk? dah t'lepas dah. tak bagitau awal-awal. xD

HonEyBuNNy berkata...

tahniah..

already followed u la..;-)

GamUHU berkata...

HonEyBuNNy: thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...