Halaman

Selasa, 10 Mei 2011

PENAT!

Tau penat? Sebab? Lepas ja tengok game liberpol pagi tadi yang menang 5-2 tuh. Maxi hatrik tuh. Korang tau? Kalau taktau nih aku bagitau. Bagi pembaca pompuan tuh mesti meluat kan? Dalam ati tuh "sikit-sikit bola. tadak benda lain ke?" kan? kan? :D Then, tulih pasal lain tajok plak pasal lain. HAHA! Biasalah, jari dah boleh menaip tuh. Suma benda nak taip walaupun remeh-emeh. Kang kalo aku tulih ampa tak masok dah blog nih. hakhak!

Aku sebenaqnya taktau nak tulih entry pasal apa arini. Ampa kena tau, aku nih blogger bukan expert takpon yang banyak idea sampai tak kering-kering. Aku manusia biasa yang akan ada turun naik idea menaip entry. 

Tengok! dah lupa nak tulih apa.

Erm, senang-senang aku merepek ja la. Cita apa yang aku buat lepas bangon tidoq sampai la taksat. Bangon ja pagi tadi, dengan mengantok gila ba** sebab tidoq tak cukop. Haa! sambung part atas tu. Aku tidoq pukoi 5 lebih dah, tengok bola sambil berblogwalking. 

Then pukoi 7 lebih kot kalo tak silap dah bangon siap-siap. Mandi, then melantak suma dulu. Bukan keluaq date ok? TAPI pi bendang! HAHA! Lama sial tak tolong tuan rumah kat bendang, dekat-dekat DUA taon kot. Kalau dulu peghh! tak penah miss. Ok, bukan aku kejam tanak tolong. Time musim menuai bajak aku dok umah sewa, then time tu ada kelas pack. takpon aku tengah final exam. Sebelom ni bukan tak penah tolong, Sejak-sejak duduk umah asing dengan family nih. Payah sket nak tolong tuan rumah. 

Dengan kesempatan aku cuti DUA bulan nih. Boleh la tolong yang mana patot. Nak arapkan adik-adik aku. Perghh! jangan  arap nak turun bendang. Ngada! Abang aku plak keja sampai malam. Aku tak kisah. Asalkan boleh kurangkan beban tuan rumah tuh. Aku tanak nanti jadi cam si tanggang. Mintak simpang.

Ok dah! aku penat nak menaip panjang-panjang nih. Tau. Ampa bukan suka baca sangat kalo aku merepek. Buat lenguh jari ja menaip. Tambah plak lenguh-lenguh badan. Bleh tahan la sakitnya. keh3x. Okey satni aku buat entry baru plak. Nak tido. Letih ya amat.

p/s: Ampa nak entry pasal apa aku buat? Sila komen. *bajet glemer* HAHA! TAPI ini serious!
Update: pekena garam belacan dulu, pastu tidoq. Jom!.

Sekian.

10 ulasan:

liyana berkata...

haha..smpai habis baca kot..bgus turun bndang..jrg bdk muda zmnn muda skangni trun bndg..

GamUHU berkata...

liyana: HAHA! baca habis jugak erk?:P minat.

✿....rossa alina....✿ berkata...

cuti dua bulan??syok woo..g turun bendang skrg!!!kekekekeke.. ;p

GamUHU berkata...

rossa alina: HAHA! yeap. DUA bulan. tamau. =p esok plak.

storyfromme berkata...

cuti dua bula?bestnye.

Siti Mashitah Saidin berkata...

padan muka tdoq lambat...

malam nih tdoq awai skit.. hahaa

Siti Mashitah Saidin berkata...

padan muka tdoqq lambat...
mlm nih tdoq awai skit... ahaha

GamUHU berkata...

storyfromme: Dua bulan ja pon. nak join? HAHA!

Siti Mashitah Saidin: Mashi, dah teman awak. =p

Siti Mashitah Saidin berkata...

hahaha

GamUHU berkata...

Siti Mashitah Saidin: tu dah ada gambaq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...