Halaman

Ahad, 8 Mei 2011

Aku Penagih?

Telah lama aku menerokoi dalam aktivit berblogging ini. Semakin hari semakin tak keruan tanpa menaip entry walaupun hanya satu entry sehari. Mengharap dengan berkeadaan seperti ini aku tidak tersesat jaoh bagaikan penagih yang perlukan suntikan setiap kali badan berketar-ketar tetapi hanya perlu duduk didepan lappy untuk melakukan aktiviti berblogging atau membina entry untuk tatapan korang suma.

Kadang-kadang aku hanya tersenyum mengenangkan keadaanKu yang menagih membina entry-entry yang kadang kala tidak memberikan apa-apa reaksi oleh korang. Walaubagaimana pun aku tetap dengan aktiviti ini yang aku anggap bukan sekadar suka-suka tapi telah menjadi hobiku. 

Akan tetapi berblogging ini  merupakan BUKAN pentas aku untuk mendapatkan populariti dan sumber pendapatan. Tapi kadang-kadang aku bagaikan gadis sunti yang tidak keluar rumah sehingga ditegur oleh jiran. HAHA! Bongok! 

Aku bukan penagih tapi aku KETAGIH berblog. Luahan hati dan dedikasi aku.

p/s: Woihh! sebelum post entry aku terkejut beruk sebab tengok bro Ujang9897 jadi follower aku. Thanks bro jadi follower ke-248. Terharu.

Sekian.

11 ulasan:

adib syazwan berkata...

aku budak baru belajar...kalau salah tolong tunjukkan..=)

GamUHU berkata...

me too. :)

blogtilldrop berkata...

bauih la jd penagih ni... jgn sampai nasik hangit sudaaa

blogtilldrop berkata...

erkk silap..baguih*

GamUHU berkata...

blogtilldrop: HAHA! InsyAllah tak hangit. :D

kAmi dAn mEreKa berkata...

macam nak dara sunti ea, tak tahan~ haha ;)

baik ketagih berblog dari ketagih dadah. hehe ;P

GamUHU berkata...

kAmi dAn mEreKa: HAHA! A'a kata jiran. Betoi. tak ambik ouh benda alah tuh. :D

aniswany berkata...

buka utk populariti ,tapi kalo popular pun best jugak kan =p

GamUHU berkata...

aniswany: Hakhak! tak mintak. Kalau tetiba jadi macam tu. syukur.

liyana berkata...

nice entry.berblogging utk suke suki..
luah kn idea dgn menaip..aha.jgn jd mcm gdis sunti sdh..hehe

GamUHU berkata...

liyana: HAHA! jadi macam gadis sunti tu otw untuk buang. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...