Halaman

Khamis, 16 Jun 2011

BERSIH?

BERSIH? apa benda tuh? Dekat surat khabar, blog, dan macam-macam lagi sekarang nih asyik-asyik pasal benda alah nih. Sumpah aku tak tahu apa benda. Siap ada lambang bagai. Nih ha lambang dia.
Then try search kat laman pencarian sapa lagi kalau bukan pakcik GOOGLE. Aku jumpa la benda nih. [klik]

Pastu baru la tahu ada Masalah yang aku pikir sekarang nih BERSIH sangat-kah kalau tengok dari kepimpinan atasan BERSIH nih? Bukan aku kata penyokong-nya ok? Sebab apa aku kata camtuh? Tengok sini

p/s: aku bukan bawah umur.

Sekian.

2 ulasan:

Siti Mashitah Saidin berkata...

erk... tak suka politik aih... yg SKMM tuh pon politik gak... keh keh keh

GamUHU berkata...

@mashie, yang ada kaitan dengan gov. tu suma POLITIK jerk.

*pendapat individu*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...