Halaman

Rabu, 2 Februari 2011

Mesir Oh! Mesir 2

Tadi time lepak-lepak usha blog and aku ada jumpa pasal demontrasi kat Mesir nuh. AdOoii~ apa da jadi nih? Negara Islam jadi lagu nih. Aku tengok pon naek cuak. Mau gaya nih mat-mat rempit yang dok wat aksi berani mati kat jalan raya tu pon tak berani pi sana. Gila babi punya ganaz!. Video 1st nih real rakyat mesir kena tembak. Tapi tatau la naseb dia camna lani. Idop ka mati ka. 
video

video


video


video

Kalo nak tengok update-update terbaru pasal krisis kat Mesir nih ampa pi kat blog nih [link]

Sekian.

P/s: nak kuaq town sat. 

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...