Halaman

Rabu, 2 Februari 2011

Aku Dengan Tutor

Assalamualaikum kawan-kawan, entry kali nih aku taip time pepagi buta masa nih cengkerek dengan kipas ja yang dok bunyi and bisingkan pagi yang semakin lebat embun membasahi rumput-rumput serta bumbung rumah. Aisehhh! pehal aku sastera-sastera pepagi buta nih. adoii! Nie tak laen tak bukan angau la neh. HAHA! shhh~. Ermm nak tulih entry pasal apa lagi erk? pasal membe rapat-sudah, pasal Torres pi Chelsea-sudah, Ariel Peterpan Dipenjara-sudah. Pasal apa lagi ha? 

Haa! aku nak story pasal satu web nih. Tempat nih aku lepak-lepak time sebelom sambung study. Chat room la senang cita kat tutor. Eh! kira web erk, takpun room. Arghhh lantak la. Nih aku bagi link dia. Pepandai ampa la nak kata tu web ka room ka. [linkMula-mula aku ingat nih port budak-budak skema jerk. Bila dah masok baru aku tau banyak gak budak-budak yang lebih kurang baya aku ja. Ada gak yang tua dari aku 2 3 taon. keh3x. Aku gelarkan depa nih budak-budak la eyh. Jangan marah yeah kawan-kawan. Terasa diri ini muda plak bila ada 2 3 ekoq yang tua dari aku. HAHA! Tak sedaq banyak lagi kot yang muda dari ang tu Gam wey! perasan!.
Bila nak masok ja kat room nih kena letak Nickname, kebanyakkannya pakai nama rekaan semata-mata, tapi tak kurang jugak guna nama sendiri. aku guna banyak gak la nick -conan_edogawa, kyzEr, presarioCQ40, MesutÖzil, Kun_Aguero -, pastu apa lag tah aku pon lupa. Siyes aku cakap kat room tutor nih enjoy gila babi. Ada part gadoh, ada part merapu, ada part menyakat, ada part meng'anjeng'kan orang len. Kira stylo la room nih. Kat sini jugak lah aku kenai banyak membe-membe luaq dari utara. Bak kata orang tua-tua 'b'cinta biaq satu, bekawan biaq seribu'. Tapi aku kawan nih tak la sapai seribu pon. Ekeke! Kalo nak plus-plus suma membe aku ada la kot seribu. Tah la aku pon tak penah kira kawan aku. Nih la nick yang depa guna. Kalo nak ikotkan banyak lagi tapi ni ja yang terlintas kat otak aku time nih: pAi, sid, ain_hidayah, meera_ardilla, lollypop, Alia, ida91, jirO, kayz, Zania, Xerox, koji.  

Apa-apa pon aku bangga la dapat kawan ngan ampa suma nih. ada la 2 3 ekoq yang aku dah band dari idop aku atas sebab-sebab tertentu and ada gak yang band aku. HAHA! aku tak kisah der. Aku tak kan buang kawan selain daripada kawan tu buat taik kat aku. 
Aku asa  takat nih ja la entry untuk kali nih. Idea pon dah kering nak tulih bout apa. Ada masa lagi nih nak pi belek-belek(tengok-tengok) buku utk subjek midsem lepas abih cuti nih. Sementara dok tunggu pukoi 4. tunggu game: [sunderland vs chelsea]. k chiow.

p/s: Kalo ampa tak suka aku link kan blog ampa, private message kat FB. (budak-budak nick atas tuh)


Sekian.

3 ulasan:

cik Yusz berkata...

hahaha...
<<x lama femes aq yawww~ link kan banyak2 sket x pyah aq susah pyah promote blog~ gagaga

Zania- berkata...

Terharu gua.
konang ingat aku ouh~
trimas konang~

GamUHU berkata...

cik Tusz: HAHA! baik!

Zania: sama-sama kawan.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...