Halaman

Sabtu, 23 April 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !


Bosan bosan bosan. Huhh! ok arini aku tak mau banyak cakap. Aku nak join abg Ben punya segmen. Dah berapa segmen aku tinggai. Al-maklum masih di kelilingi dengan soklan-soklan final. hakhak! tinggal satu paper je lagi. 

Ok! Aku nak jawab soklan abg Ben nih. Ada dua soklan.

Soklan 1st
Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog?
Ehh! awat senang sangat abg Ben. HAHA!. pasal buat blog nih, start baca and tengok yang  membe-membe. Pastu ada sorang nih ajak buat tapi tak minat lagi time tuh. Start toan lepas, mula jinak-jinak usha blogger-blogger len termasok Abg Ben. Then, rasa nak ceburi bidang nih makin dalam. So, Chingg!! buat satu blog.

Soklan 2nd
Siapakah sumber inspirasi anda?
Sumber inspirasi? Ermm! tadak kot. tapi yang buat bersemangat nak buat entry-entry tuh banyak la. HEROICzero, Abang Ben, and banyak lagi la. Kalo nak karang satu-satu tak abih deh.

Kalo korang nak join. Klik sini TAPI sampai pukoi 12 malam nih jerk.

Sekian.

18 ulasan:

MissNaL berkata...

hai keleboq-maneh.. apa maksud dia nih?? ;p

salam perkenalan dari blog BA..
keep on blogging ok..=)

http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

solo molo berkata...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

GamUHU berkata...

MissNaL: keleboq=selut@lumpur. thank. salam perkenalan. oukeh.. =)

solo molo: thank singgah. selamat selamat. u too.

www.fierapirot.bolgspot.com berkata...

gudluck..=)..thanks komen kt blog fiera tadi..singgah terus follow bagi cukup seribu...hohoho

GamUHU berkata...

fiera: thank fiera. hoho. Insyallah nanti cukop la tu. =)

HEROICzero berkata...

keh3x thanks dude. =D

GamUHU berkata...

HEROICzero: welcome bro. aku dah siap tolong LINK tuh. tadak buah-buah tangan? ekeke!

Syuxer berkata...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

GamUHU berkata...

Syuxer: thanks singgah and follow. salam perkenalan. =)

apisv2 berkata...

salam, dtg usha2 ;p

apisv2.com [visit me]

mas saari berkata...

salam singgah n follow sini!
Mas dtg intai2 siapakah sumber inspirasi anda dlm berblog..

Shaherah berkata...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

iemah berkata...

salam perkenalan

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

singgah dr segmen abg ben!!
menjejak 149 disini!!

salam singgah dari mummy weiyda
eppy blogging ya!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

anismelon berkata...

salam..anis datang dari segmen abg ben..salam perkenalan..jom singgal blog anis..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Pemuda Haparan berkata...

salam perkenalan..singgh dr blogabg ben..huh..ziarah yer..
http://zonesaye.blogspot.com/

DiDa Licious berkata...

Hi,
Blogwalking dr segmen BA & blogfollowing dr http://theycallmeburud.blogspot.com (",)V

Lulu caldina berkata...

Lulu datang up trafik blog ni..selamat pagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...