Halaman

Jumaat, 15 April 2011

Angka 123

Huhh! Selamat Hari Jumaat semua. hakhak! Orang kalot pi sembahyang. Aku kalot buat entry baru. 

Ampa tau aku nak ceta pasai apa plak?

Nih haa! pasal FOLLOWER. Banyak sangat aku tengok blog-blog femes buat entry pasal follower diorang. So, aku pon tertarik la buat jugak. Tambah-tamba tadi lepaih bangon tidoq, aku tengok follower aku dah cecah angka 123. Perghh! tak tercapai adikalku kot. Kemarin aku tengok yang Cik Elia, awek si  KFCM buat cara dia. Kenai KFCM? Lorhh! yang tu pon taktau ka. Keeper Malaysia tuh. Yang orang dok panggil Apek tuh. Kenai? Haa! mau kenai takpa. Ngee!.

Pastu aku ada tengok belog satu lagi n semalam. yang pulak Abang BEN, dia ni dengan cara dia. Aku pon nak dengan cara aku larh! Diorang dah beribu-riban dah FOLLOWER, yang aku nih baru ja lepaih angka seratos. Bukan nak bangga TAPI aku tetap bangga dengan Blogger Newbie macam aku nih mampu sampai ke angka berHANTU, 123. Cantek ark numbot tuh. Bukan aku suroh korang tambah lagi satu nombot, pastu pi tikam ekoq. Tak baik! dosa tuh. Jangan! Jangan!. Sapadia la yang jadi FOLLOWER ke-123 kat blog aku nih. 

Ok! siap satu entry!Jom pi sembahyang Jumaat wahai kaum adam.

-Blog nih akan PAUSE, kaku, keras dan sewaktu dengannya sampai 30 Apr 2011-

Update: Haihh! ada yang remove dari jadi follower pulak. Takpun dia tertekan 'Stop Following This Site". takpa. Tunggu sorang lagi, cukop la 123 =)


Update: Tahniah kat Nelly The Strange jadi follower ke-123. :)

Sekian.

6 ulasan:

nelly berkata...

Terima kasih ^^
=)

GamUHU berkata...

nelly: Sama-sama. Thanks follow. =)

qila~ berkata...

erk cm confuse jap,skrg mcm da jd yg ke 123 balik ja? hahaha.. sapa dok sabotaj ceq ni :p

GamUHU berkata...

qila: cheq pon taktau. ada la ni dia dok memain. jelez kot. =P btw, thanks jadi ke-122.

HEROICzero berkata...

numbers of followers are nothing, bro. jangan terpengaruh dengan mainstream blogging.

keep on writing good post!

GamUHU berkata...

HEROICzero : thanks 4 ur advice. :)

btw good erk post aku? HAHA! thank masok sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...