Halaman

Sabtu, 12 Mac 2011

BEN ASHAARI

BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


Lepas ja mandi taksat sambil-sambil tengok bola kat astro Arena-N9 vs Selangoq, aku ter-usha la blog BEN ASHAARI. Terasa minat pulak dengan segmen dia buat kali nih. Jawap soklan-soklan. Aku harap takdak yang salah erti dengan jawapan aku. Nih suma sekadar pendapat individu.

Soalan dan jawapan pendapat blogger lelaki kepada blogger perempuan
  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas?
    Dari apa pandangan aku, blogger pompuan nih ada yang ikhlas, ada jugak yang tak ikhlas. Yang ikhlas akan lebih femes takpun beraura. Maybe sebab orang boleh detect keikhlasan menulis entry.
  2. Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar?
    Ermm, ikhlas jawab. Kadang-kadang suka. Kadang-kadang tak. Ikot mood aku, ikot keadaan aku masa tuh. Kalo time blogwalking nak loading tuh lambat sebab gambaq banyak. Aku klik ja pangkah. Malas nak tunggu.
  3. Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum.
    Pendapat aku? perempuan nih berblog sebab bagi yang ada pakwe tuh, diorang ceta kat blog pasal diorang punya story dengan pakwe diorang tuh. Ada jugak buat tempat luah perasaan kat secret admire. Luah perasaan tak puas hati kat pakwe masing-masing. 
  4. Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower. Benarkah ?
    Ya, bagi yang comel, lawa, and seangkatan dengannya. Yang tu ada medium utama diorang untuk naikkan follower dalam masa 2 3 bulan ke beratus-ratus. Walaupun kadang-kadang tu entry diorang tuh tadak kualiti dan menarik langsong.
  5. Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog
    Aku perempuan? Aku tak cerita la pasal peribadi-peribadi nih. Gadoh-gadoh dengan pakwe. Tak bercerita yang boleh jatuhkan maruah diri.


untuk lebih lanjut mengenai segmen ini, KLIK SINI 

Sekian.

9 ulasan:

solo molo berkata...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...



salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

GamUHU berkata...

solo molo: hakhak! tu ikhlas suma ikhlas dari hati yg murni. keh3x btw, thank ziarah. :D

Fuuyooh berkata...

salam kenal.. haha.. mcam2 pendapat yg aku baca.. hehe..

GamUHU berkata...

Fuuyooh: Lain orang lain pendapat. salam kenal. :D

Alia berkata...

Hoi, tidak sama sekali tau.

HEROICzero berkata...

kah kah kah pegi gym, main laptop comel. wakakaka!!!

GamUHU berkata...

Alia: ada jugak sama.

HEROICzero: HAHA! stylo!

Dda Ly berkata...

eh btul la..watpe nk cite psl gado2 ngan bf kt blog kann? :)

meh ke rumah..
~monday blues~
keep in touch ye..♥♥♥

GamUHU berkata...

Dda Ly: tu la pasal. okeyh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...