Halaman

Khamis, 26 April 2012

Perempuan Nak



PEREMPUAN NAK CARI PAKWE

ø Rambut mau pacak.
ø Pakai baju fit badan. badan berotot satu kelebihan
ø Nak yang kulit putih, Kulit gelap akan dipertimbangkan..
ø Tak kisah dia perangai macamana pon. Janji pandai mengayat
ø Boleh keluar rumah anytime, anywhere.
ø Nak yang macho. Boleh teman anytime 
______________________________________________________________

PEREMPUAN NAK CARI SUAMI
ø Nak yang ALIM. Berjanggut dan jambang tu pakej !
ø Reti hormat orang tua
ø Nak yang pandai buat semua kerja(serbaneka). Rajin kerja.
ø Tak kisah hensem ke tak.
ø Nak cari yang pandai jaga melindungi ! Tak sudi berpoligami
ø Cari yang pandai jaga isteri. Tak curang bila dia kerja
ø Nak yang BAIK jer !


Sekian.

4 ulasan:

blogtilldrop berkata...

contrast kan...habis tu caner?

Just Me berkata...

for sure la,xkn nk yg hampes wt jd laki kot!

Munie Blushious berkata...

hahaha..
yang memahami dan xjeles sgt diperlukan..
sbb aku jenis menganjing ngn kwn2 laki kt luar..
boy aku haruslah yang tahan dari segi emosi...

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...