Halaman

Jumaat, 16 September 2011

Bapok vs Jalang

Huwarghhh! *menguap.

Keh3x. baru bangon tidoq setelah dekat seminggu aku tak cukop tidoq. Bizi betol semester ni. Blog nih kalau-lah menatang boleh masok, sah menatang tu beranak-pinak sudah. Sampaikan sorang blogger ni pun tegor aku "dah lama sangat ni raya" keh3x. :p

Ok! itu mukadimah setelah agak lama aku tinggal dalam penghasilan entry. Kalau dekat paper tuh dah macam-macam news keluaq. mana dengan kes itu, kes ini, tambah pulak 6% tax la. Aku bukan apa tak meng'aktif'kan diri dalam dunia blogging nih. Mana dengan bizi final projek yang asyik kena reject, laptop rosak la, tapi syukur-lah dah di-approve cuma laptop belum siap. *motherboard terbakaq. Melayang duet aku. Grrr!

++++++++++++++++++++++

Semalam time free membe aku ajak pi rumah membe dia. Lepas pi rumah membe dia tu, sorang membe aku nih, bagi idea ajak PI USHA BAPOK KA LORONG. naseb tak kena angkut. Keh3x.
Punya la excited nak kacau bapok-bapok tuh. Tengok-tengok bapok plak meng'anjing' membe aku kata semalam baru bukan 'servis'. Dengan nada suara jantan 'dikecilkan'. Pastu nak bagi free ja malam tu kalau nak layan. HAHA! Mau cuak membe aku tuh. Naseb la malam selasa dia ada kat rumah sewa. Kalau tak sah-sah kantoi angkut bapok sorang-sorang.

Lepas tu punya la tadak kerja, membe aku ajak serbu satu lagi LORONG tapi yang nih bukan bapok/pondan. Kali nie betol-betol pempuan/jalang. Siap ada 2 3 ekoq jantan dok kawal lagi. Kira macam bodyguard diorang la. Muka memang 'cannot go' sampaikan membe aku sorang ni kata muka dah macam jalan tar lorong masok kesitu. Kebetulan jalan masok situ memang berlubang-lubang terok. 

Kat situ membe aku try tanya berapa puluh? Hanya menjawab 'ENAM' tanpa banyak cakap yang lain. Mana tak-nya. Sampai TIGA biji motor bersama ENAM orang benti depan dia. CUAK kot. Keh3x. ENAM puluh itu hanya menjalankan 'kerja' diport belakang mereka sahaja. dalam HUTAN! tak mahu dibawak keluar. Punya la excited nak speaking BI dengan selamba 'I was scared'. HAHA!
*bapok=pondan

Sekian.

7 ulasan:

Siti Mashitah Saidin berkata...

hohoho. hepi last sem!

GamUHU berkata...

huhu! thanks.

nub berkata...

pondan = ponen

kehkeh

GamUHU berkata...

@nub, membe form6 aku dulu ada sorang kami panggil panggil 'ponen'.

Ct Aja berkata...

hahhahaa, best gak gi jenguk2 cam2, baru leh tau situasi sbnar... untung la jadi lelaki, kalau prmpuan pi jenguk ade kena cekup dgn bapak ayam...huhuhuhuhuuu...

miratun madihah berkata...

pergh kita pernah gak kacau pondan,pi kat jln susur kat jb,yang kami ni perempuan sorok dalam kereta dulu,then jerit pondan sial banyak kali terus batalion pondan kejar kitaorang,apa lagi pecut ah nasib baik naik kereta. dorang kat sana anti perempuan,kalau nampak perempuan kat situ habislah kena belasah :P

eh panjangnya kita tulis :D

GamUHU berkata...

@ct aja, jom kalau nak ikot pulak. keh3x. :p

@madihah, takot kacau periuk nasik diorang la tu. HAHA!:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...