Halaman

Sabtu, 29 Oktober 2011

Dipertimbangkan

Assalamualaikum wbt. agak lama guwa tinggalkan blog nih. kalau bilik tu, tak masok lama ni dah bersawang sana-sini. Pintu pun buleh buka ke tidak. Ntah-ntah dah tercabut dah pun enselnya.

Entry tidak di-update bersebab. Banyak sangat kerja perlu aku settle-kan. Maklum-lah last sem dah pun. Mana tidaknya, dengan assignment, FYP lagi. Naseb la FYP dah settle. Alhamdulillah, walaupun tak menang tapi dah produk yang group guwa buat tu dipuji, atas alasan sebab boleh bulat sales kat market luar. Mean, ada potensi kat pasaran semasa. Nak tahu apa produknya. Nanti la guwa buat entry. Pejam celik pejam celik dah tiga tahun aku study. #lagi SEBULAN. haish! 

+++++++++++++

Sejak DUA TIGA hari ni aku memang betol-betol gila. Tak tentu arah. Online memanjang. Memang aku akui. aku ada bagi hint. bukan setakat hint, siap bagi jawapan yang PASTI lagi. dengan bersemuka dilaman maya. tapi aku bukan HIPOKRIT. Aku pertahankan apa aku nak, apa yang aku rasa aku boleh dapat. tapi tak termampu. Aku ada hak sendiri untuk cari sapa aku nak. ada pilihan sendiri. PILIHAN akan keluar dari mulut aku sendiri. Jangan sebab tengok orang lain cakap. Aku dipersalahkan. Alasan aku diabaikan. Sampai tak sempat nak explain apa aku maksudkan. 

Aku tahu, aku dah luka-kan dan buat hang terasa. Okey, mungkin dengan apa cara hang buat tu. #hilangkan diri . Dapat bantu hang untuk lalui semua ni. Aku terima. #redha . Tak mungkin aku cepat dan dapat lupakan dengan mudah. Aku still menunggu hang muncul balik. 

p/s: ingat nak BERHENTI dari facebooking, blogging + sewaktu dengannya. akan DIPERTIMBANGKAN!

Sekian.

5 ulasan:

Siti Mashitah Saidin berkata...

urm.

Ct Aja berkata...

jgn benti... berehat seketika..hihihi

GamUHU berkata...

@mashe, PEACE!

@ct aja, maybe untuk sementara.

Tanpa Nama berkata...

belajar banyak

GamUHU berkata...

@anon, siapakah gerangan di-kau? belajarlah selagi boleh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...